Liefdevol en genadig is de HEER, Hij blijft geduldig en groot is Zijn trouw.

Psalm 103:8 (NBV)

Welkom jongens en meisjes!

Net als elk jaar wordt in de herfstvakantie weer het vakantiebijbelfeest gevierd. We zouden het superleuk vinden als je erbij kunt zijn!

Voor wie?
Alle kinderen in de basisschoolleeftijd. (4 t/m 12 jaar). Het maakt niet uit of je elke zondag naar de kerk gaat of Jezus (nog) niet zo goed kent.

Wanneer en waar: woensdag 18 oktober t/m vrijdag 20 oktober 2023.
Je bent welkom vanaf 9h30 en we beginnen om 9h45 met het programma. Het feest wordt dit jaar gehouden in Kerkelijk Centrum Zeist-West, De Clomp 3302 in Zeist.

  • Op woensdag en donderdag duurt het ongeveer tot 11h45.
  • Op vrijdag een beetje langer, dan mogen de kinderen om 12h30 opgehaald worden met een volle buik.
  • Zondag 22 oktober 2023 om 10h00 oktober 2023 is er een afsluitende kerkdienst. Deze feestelijke dienst, speciaal voor de kinderen, wordt gehouden in de Oude Kerk, 1e Dorpsstraat 1 in Zeist.

Wat gaan we doen?
Zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel, poppenkast en spelletjes doen.
Vrijdag is er een kindertheater. Carla Vis van poppentheater ‘Poppen en Meer’ komt dan een voorstelling geven.

Waar gaat het over? – ‘Tel maar mee!’: dat is het thema.
God wil er voor jou zijn met Zijn liefde en genade. En Hij wil heel graag dat jij Hem leert kennen. Als we alles bij elkaar optellen wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over Wie Hij is. God wil een relatie met mensen. De Bijbel laat zien hoe Hij dat doet. De Bijbel leert ons dat God trouw is en dat Hij ook te vertrouwen is. Hij is Dezelfde God als de God van de Bijbel, want Hij verandert niet. God doet wat Hij belooft, Hij heeft jouw leven (altijd en overal) in Zijn hand en elk mensenkind mag bij Hem horen. Jullie krijgen bijbelverhalen te horen over verschillende gedeeltes uit de Bijbel.

  • Op woensdag gaat het over Elia en de weduwe in Zarfath. God zorgt voor alle kinderen, Hij is ontelbaar goed. Hij weet precies wat je nodig hebt.
  • Op donderdag wordt er verteld over Gideon, die met 300 man gaat strijden. God laat in het verhaal zien dat Hij een held van je maakt als je bereid bent om met Hem mee te doen en om Hem te gehoorzamen.

Het themalied
Wil je vast horen welk lied we heel vaak met elkaar gaan zingen? Luister dan vast naar het volgende liedje: https://youtu.be/bpyK-qsWPKU  Ook kun je meer liedjes luisteren via de volgende link: https://spotify.link/AftR74aWnDb

Kleurplaat
Maak kans op een leuk prijsje en kleur of verf de Kleurenplaat. Deze kun je inleveren bij de ingang.

Contact
Opgeven hoeft niet, vragen stellen mag altijd. Mail ons: vakantiebijbelclubzeist@gmail.com

© Copyright - Protestantse Gemeente Zeist | Webdesign & fotografie kerken: Manschot Grafimedia, Zeist