Vakantiebijbelclub 2024

Welkom jongens en meisjes! Net als elk jaar wordt in de herfstvakantie weer de Vakantiebijbelclub gevierd. We zouden het superleuk vinden als je erbij kunt zijn! 

Jezus zegt: ‘Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Johannes 14: 6a (HSV)


Voor wie?

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd. (4 t/m 12 jaar). Het maakt niet uit of je elke zondag naar de kerk gaat of Jezus (nog) niet zo goed kent.

Wanneer en waar?
Woensdag 30 oktober t/m vrijdag 1 november 2024. Je bent welkom vanaf 9h30 en we beginnen om 9h45 met het programma. Het feest wordt gehouden in Kerkelijk Centrum Zeist-West, De Clomp 3302 in Zeist. Op woensdag en donderdag duurt het ongeveer tot 11h45. Op vrijdag een beetje langer, dan mogen de kinderen om 12h30 opgehaald worden met een volle buik. Op zondag 3 november 2024 om 10h00 is er een afsluitende kerkdienst. Deze feestelijke dienst, speciaal voor de kinderen, wordt gehouden in de Sionskerk, Jacob Catslaan 73 in Zeist.

Wat gaan we doen?
Zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel, poppenkast en spelletjes doen. Vrijdag is er een kindertheater.

Waar gaat het over?
‘Wegwijs!’: dat is het thema.

Het themalied
Wil je vast horen welk lied we heel vaak met elkaar gaan zingen? Luister dan vast naar het volgende liedje: https://youtu.be/mU4YrGHMEiI

Contact
Hou onze insta in de gaten: vbczeist! Opgeven hoeft niet, vragen stellen mag altijd. Mail ons: vakantiebijbelclubzeist@gmail.com